Cabinet de avocat in Brasov


Drept Comercial

"Nemo auditur propriam turpitudinem allegans". Nimeni nu poate invoca propria culpa

  • Drept comercial si societar

Atunci când semnați un contract comercial (indiferent de calitatea pe care o aveti in respectivul contract) este bine sa aveți un avocat specializat în drept comercial langă dumneavoastră pentru a preveni pierderea de timp și bani ce poate fi generata de o negociere nereusita, de o incapacitate a partilor de a analiza practic si obiectiv raportul contractual sau de o necunoastere aprofundata a prevederilor legale special aplicabile respectivului raport.
Este foarte important sa intelegeti toate prevederile contractului, toate obligatiile si consecintele nerespectarii acestora astfel incat semnarea contractului sa se faca in deplina cunostinta de cauza.
Un plus valoare adus de avocatul Pop Simona Iulia este acela al recomandarii de clauze care pot preveni consecintele negative ale neexecutarii de catre cealalta parte. Avem o vasta experienta in ceea ce priveste incheierea de contracte cat mai sigure si acoperitoare pentru clientii nostrii.
Serviciile de asistență juridică prestate de avocat vizeaza înființarea de societăți comerciale și organizații non-profit, divizări și restructurări, cesiuni, obligații statutare, consultanță corporativă generală, structurarea si negociere contractelor, litigii comerciale, insolvență.

  • Drept imobiliar si al constructiilor

Serviciile de asistență juridică prestate de avocat vizeaza: achiziționarea de terenuri, construcții și întreținere, aspecte referitoare la autorizații, proiecte rezidențiale, birouri și proiecte comerciale, precum și evoluții ale schemei de utilizare mixtă și activități de gestionare a activelor.
Clienții beneficiază de experiența noastră semnificativă în coordonarea unor proiecte complexe, pe termen lung, care implică elaborarea documentației, facilitarea negocierilor, dirijarea problemelor legale și de reglementare.

– Dezvoltare imobiliară, planuri urbanistice și utilizare a terenului
– Finanțare, refinanțare și impozitare în domeniul imobiliar
– Contracte de construcții, de inginerie și de antrepriză
– Vânzare și achiziție de proprietăți imobiliare
– Contracte de închiriere pentru uz comercial și rezidențial, inclusiv structuri de reînchiriere
– Daune asupra proprietății și recuperări subrogatorii