Cabinet de avocat in Brasov


Despre mine

Cand o situatie conflictuala nu se rezolva pe cale amiabila sau prin mediere, singura cale de solutionare este in fata instantei.  Acesta este cel mai delicat si dificil moment in care, lipsa unei reprezentari potrivite poate insemna diferenta dintre a castiga si a pierde un proces.

AVOCAT POP SIMONA IULIA – PARTENER PENTRU SUCCES

Complexitatea legislatiei si dificultatea interpretarii anumitor prevederi fac foarte dificila  construirea unei aparari temeinice si coerente.  De aceea, pentru a avea succes intr-un proces, este nevoie de asistenta unui avocat specializat.
Alegerea avocatului potrivit este dificila, dar esentiala. Experienta, specializarea si implicarea sunt elemente de baza pe care trebuie sa le luati in considerare.
Avocatul specializat Pop Simona Iulia, cu o vechime de peste 13 ani în domeniul avocaturii, licențiată în drept în anul 2005, ofera servicii complete de asistenta, consultanta si reprezentare juridica, în plan național și internațional.

Orientata cu precadere catre reprezentarea in instanta, impreuna cu colaboratorii nostri (notari, executori judecatoresti, practicieni in insolventa, experti judiciari – evaluatori, cabinete psihologice etc) asiguram gestionarea completa a oricaror probleme juridice în ariile noastre de competență.

Situatia distincta a fiecarui client este sursa noastra de inspiratie si de provocare.
Intelegem problemele juridice ale clientilor nostri si prestam servicii de avocatura competente, flexibile, dinamice si orientate spre cele mai bune rezultate.
Reprezentarea in instanta este ultimul pas al unui proces minutios care parcurge cu precizie cateva etape bine stabilite:

  • obtinerea informatiilor si documentelor necesare
  • cercetarea sub toate aspectele a problemelor de fapt și de drept
  • analiza consecintelor solutionarii cauzei
  • adoptarea strategiei de administrare a dosarului
  • redactarea cererilor in instanta
  • administrarea probatoriului concludent
  • prezenta in fata judecatorului și susținerea cauzei

Prin diversitatea si complexitatea cazurilor de-a lungul celor 13 ani de activitate profesională ne-am perfecționat metodele și ne-am îmbunătățit continuu abordarea pentru a oferi o reprezentare inovatoare, eficientă și de succes.

Colaboratori

PRACTICIENI IN INSOLVENȚĂ

EXPERTI EVALUATORI ANEVAR, EXPERTI TEHNICI CONSTRUCȚII, EXPERTI TOPOGRAFI, EXPERTI CONTABILI

EXECUTORI JUDECATORESTI, NOTARI PUBLICI

What People Say About Us

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae abillo inventore veritatis et quasi architecto estibulum lacinia. Morbi sit amet.

Jennifer Strout, New York

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea.

Bennett & Paul, Illinois

Donec rutrum lorem ut diam volutpat at consectetur erat sodales!

Hamilton Family, California